Dogodki v Kavarnici

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

OTVORITEV HOTELA

Danes, 18. 4. 2017, smo odprli prenovljeni hotel. Otvoritveni trak sta v družbi novomeškega župana Gregorja Macedonija prerezala Aljoša Milič in Gorazd Gabrijel.

Hotel ima sedaj 28 sob in lahko sprejme 61 gostov, pod svojo streho pa ne želimo gostiti zgolj turistov in športnikov (nekaj postelj meri tudi 220 cm), ampak tudi meščane, za katere smo uredili kavarno odprtega tipa. Na vrhu objekta je še 90 kvadratnih metrov velika lesena terasa med in nad strehami, hotel pa se lahko pohvali tudi s kongresno dvorano, v načrtih imamo še odprtje savn in manjšega fitnesa v kleti objekta, sčasoma želimo organizirati dogodke odprtega tipa in prispevati k oživitvi mestnega jedra.

VABILO NA OTVORITEV HOTELA CENTER

Vabimo vas na svečano otvoritev novega hotela Center v centru Novega mesta.

Pridružite se nam na slavnostni otvoritvi novega hotela Center, v centru Novega mesta, na Glavnem trgu 23, ki bo 18. aprila 2017, ob 13. uri.

Želimo, da bo hotel postal stičišče domačinov in gostov, zato bomo popoldne od 16. do 21. ure imeli tudi dan odprtih vrat, kjer bomo z dobrodošlico pričakali vsakega obiskovalca in ga povabili na dobro kavo in ogled hotela.

Hitra rezervacija

Datum prihoda:

Št. noči:

Promocijska koda (opcija):

Sprememba rezervacije

HOTEL CENTER

Glavni trg 23,
8000 Novo mesto
Slovenija

T: +386 7 302 18 00
M: +386 51 30 10 30
E: info@hotel-center.si

Hotel Center - Vhod

Hotel Center - Parkirišče