O nas

DOBRODOŠLI V NOVEM HOTELU V CENTRU NOVEGA MESTA

Hotel Center je nov, sodoben hotel v samem središču Novega mesta, na Glavnem trgu, kjer boste takoj začutili utrip mesta, prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke, ki objema Novo mesto. In tako kot reka Krka objema staro mestno jedro, ga ščiti in varuje ter mu daje čarobno lepoto, bo hotel objel vas, vas sprejel in vam ponudil udobje sodobnosti ter mističnost bogate zgodovine mesta.

Zakaj izbrati Hotel Center?

Hotel Center je v mestnem jedru Novega mesta, ki je na pol poti od Zagreba do Ljubljane, kar pomeni, da smo v dobri uri v eni ali drugi evropski prestolnici, od koder so odlične prometne povezave.

Lokacija v središču mesta omogoča povezanost z mestom, prebivalci in bogato kulturno ter naravno dediščino na eni strani, po drugi strani pa prijazno mesto nudi mir in varnost ter bivanje v prostoru, kjer sta narava in človek še vedno v sožitju.

V hotelu vam bomo pomagali pri rezervaciji in organizaciji različnih športnih aktivnosti. Novo mesto z okolico namreč nudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa – od kolesarjenja in pohodništva, letenja z letalom ali igranja tenisa do čolnarjenja, supanja, ribolova, lova, jahanja …

Hotel Center ima odlično kavarnico, kjer boste spili najboljšo kavo v mestu in kjer se srečujejo domačini in gostje ob klepetu ali zanimivih dogodkih, ki jih v hotelu organiziramo, saj smo ambasadorji kulture in umetnosti, ki ima v Novem mestu dolgoletno in bogato tradicijo.

Zajtrki v hotelu so bogati, ponudili vam bomo jedi iz kakovostnih pridelkov domačih proizvajalcev.

Ljubeznivost, toplina, gostoljubje, pomoč in strokoven odnos hotelskega osebja do gostov so naše najpomembnejše vrline.

Hitra rezervacija

Datum prihoda:

Št. noči:

Promocijska koda (opcija):

Sprememba rezervacije

HOTEL CENTER

Glavni trg 23,
8000 Novo mesto
Slovenija

T: +386 7 302 18 00
M: +386 51 30 10 30
E: info@hotel-center.si

Hotel Center - Vhod

Hotel Center - Parkirišče