X

NOVICE


OTVORITEV HOTELA

Danes, 18.04.2017, smo odprli prenovljeni hotel. Otvoritveni trak sta v družbi novomeškega župana Gregorja Macedonija prerezala Aljoša Milič in Gorazd Gabrijel.

Hotel ima sedaj 28 sob in lahko sprejme 61 gostov, pod svojo streho pa ne želimo gostiti zgolj turistov in športnikov (nekaj postelj meri tudi 220 cm), ampak tudi meščane, za katere smo uredili kavarno odprtega tipa. Na vrhu objekta je še 90 kvadratnih metrov velika lesena terasa med in nad strehami, hotel pa se lahko pohvali tudi s kongresno dvorano, v načrtih imamo še odprtje savn in manjšega fitnesa v kleti objekta, sčasoma želimo organizirati dogodke odprtega tipa in prispevati k oživitvi mestnega jedra.


VABILO NA OTVORITEV HOTELA CENTER

Vabimo vas na svečano otvoritev novega hotela Center v centru Novega mesta.

 

Pridružite se nam na slavnostni otvoritvi novega hotela Center, v centru Novega mesta, na Glavnem trgu 23, ki bo 18. aprila 2017, ob 13. uri.

 

Želimo, da bo hotel postal stičišče domačinov in gostov, zato bomo popoldne od 16. do 21. ure imeli tudi dan odprtih vrat, kjer bomo z dobrodošlico pričakali vsakega obiskovalca in ga povabili na dobro kavo in ogled hotela.

NAROČITE SE NA NOVICE