X

AKTIVNO DOŽIVETJE NA DOLENJSKEM

Za pare, družine in manjše skupine. Kolesarjenje – spust po Krki - pohodništvo

Trije dnevi nepozabnih doživetji ob spoznavanju Dolenjske. Ogledali si boste Dolenjski muzej in se potepali med vinogradi. S kolesom ali peš se boste odpravili raziskovat raznoliko dolenjsko pokrajino, spustili se boste s čolnom, kajakom, raftom ali supom po reki Krki in uživali v različnih kulinaričnih dobrotah.

 

Cena paketa: 89 EUR/osebo                                                       REZERVIRAJ

1.dan                                                                                                                        

Prihod v Novo mesto in nastanitev v hotel. Ogled mesta in Dolenjskega muzeja ali Jakčeve galerije. Čas za kosilo. Popoldne pohod med vinogradi, po želji ogled Matjaževe domačije, multivizije Zgodba o cvičku, degustacija vin ob prigrizku. Čas za večerjo. Po želji  večerni pohod  po novomeških gričih.

2.dan                                                                                                                                                        Pred zajtrkom po želji sprehod ob reki Krki in preko Marofa nazaj do hotela. (cca 45 minut hoje), po bogatem zajtrku v hotelu raziskovanje ene izmed številnih kolesarskih poti ali pohod na Gorjance. Predlagamo kosilo v eni od domačih gostiln. Popoldne vožnja s čolnom, kajakom, ali supom po reki Krki.  Nočitev.

3. dan

Zjutraj  sprehod po novomeških gričih, zajtrk in odhod iz hotela. Predlagamo kopanje v Šmarjeških ali  Dolenjskih Toplicah.

Cena paketa: 89 EUR/osebo

Cena vključuje:  2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Center 3* v dvoposteljnih sobah, vstopnico v muzej ali galerijo,  najem kolesa 5 ur, vožnjo s čolnom, kajakom, ali supom, organizacijo in DDV. 

Doplačilo: turistična taksa 1,27 EUR /dan

Doplačila po želji:

  • kosilo od 8 EUR,
  • večerja od 10 EUR
  • panoramski polet z avionom 15 minut 75 EUR( 1- 3 osebe)
  • pustolovski park Otočec 17 EUR
  • Matjaževa domačija – ogled in degustacija 10 EUR
  • Kopanje Šmarješke ali Dolenjske Toplice: do 3 ure 8 EUR, nad 3 ure 10 EUR

Popusti:

  • otrok do 6 leta v sobi z dvema odraslima biva brezplačno
  • otrok od 6 do 14 leta v sobi z dvema odraslima 50 % popust
  • tretja oseba na dodatnem ležišču 30 % popust

 

NAROČITE SE NA NOVICE