X

AKTIVNO DOŽIVETJE NA DOLENJSKEM

Za pare, družine in manjše skupine. Kolesarjenje – spust po Krki ali Kolpi - pohodništvo

 

Trije dnevi nepozabnih doživetji ob spoznavanju Dolenjske. Ogledali si boste Dolenjski muzej in se potepali med vinogradi. S kolesom ali peš se boste odpravili raziskovat raznoliko dolenjsko pokrajino, spustili se boste s čolnom, kajakom, raftom ali supom po reki Krki in uživali v različnih kulinaričnih dobrotah.

 

Cena paketa samo: 155 EUR/za dve osebi                                        REZERVIRAJ

 

1.dan                                                                                                                         

Prihod v Novo mesto in nastanitev v hotel. Ogled mesta in Dolenjskega muzeja ali Jakčeve galerije. Kosilo po želji in za doplačilo. Popoldne pohod med vinogradi, ogled Matjaževe domačije, multivizije Zgodba o cvičku, degustacija vin ob prigrizku. Večerja in nočni pohod  po novomeških gričih.

 

2. dan 

Pred zajtrkom po želji sprehod ob reki Krki in preko Marofa nazaj do hotela (cca 45 minut hoje).

Po bogatem zajtrku v hotelu raziskovanje ene izmed številnih kolesarskih poti ali pohod na Gorjance ali Trško goro. Kosilo v eni od domačih gostiln. Popoldne spust po reki Krki ali Kolpi s čolnom, kajakom, raftom ali supom.  Zvečer večerja, nočitev.

 

3. dan

Zjutraj  sprehod po novomeških gričih, zajtrk in odhod iz hotela. Kopanje v  Šmarjeških ali  Dolenjskih Toplicah. Kosilo.   Povratek domov.

 

Cena paketa: 155 EUR/za dve osebi.

 

Cena vključuje:  2 x nočitev z zajtrkom v hotelu Center 3* v dvoposteljnih sobah, ogled mesta in vstopnico v muzej ali galerijo,  ogled Matjaževe domačije in degustacijo vin ob prigrizku, najem kolesa 5 ur, vožnjo s čolnom, kajakom, raftom ali supom, kopanje 3 ure,  kosilo drugi in tretji dan, organizacijo in DDV. 

 

Doplačila po želji: kosilo prvi dan od 10 EUR.

 

Panoramski polet z avionom 15 minut 75 EUR( 1- 3 osebe).

 

Pustolovski park Otočec 17 EUR.

 

NAROČITE SE NA NOVICE