X

NOVICE


OBVESTILO

Živimo s prenovo mestnega jedra in nestrpno čakamo na njen zaključek, ko bo Glavni trg zasijal v svoji novi preobleki. V soboto 23.6. bo prenove deležen pločnik pred glavnim vhodom v Hotel Center, zato bo vstop onemogočen s strani Glavnega trga. 

Vsem gostom Hotela Center in obiskovalcem Kavarnice Center pa z veseljem sporočamo, da je dostop v objekt možen skozi stranski vhod, iz Sokolske ulice, iz hotelskega parkirišča.

Hvala za razumevanje.


SPREHOD SKOZI ČAS

V okviru Štukljevega leta vas vabimo, da se nam pridružite na okrogli mizi z naslovom »Sprehod skozi čas«, ki jo posvečamo izjemno bogati zgodovini ženske odbojke v Novem mestu. S tem v zvezi že nastaja tudi pestra kronologija dogodkov izpod peresa Bojana Verniga, ki bo sicer luč dneva zagledala letošnjo jesen, a se bomo s pogovorom na to temo že malce sprehodili skozi čas, v katerem je novomeška ženska odbojka pustila izjemen pečat.

Okrogla miza bo v soboto, 21. aprila 2018, ob 19. uri, v kavarni Hotela Center, Glavni trg 23, Novo mesto.


PREDSTAVITEV PROJEKTNEGA PODJETJA SKYWAY

Vabljeni na predstavitev projektnega podjetja SkyWay​, ki bo ​28.0​3​.2018 ob 18:00​. Namenjena je vsem partnerjem in investitorjem SkyWay Capital, ter vsem, ki bi radi izvedeli več o revolucionarnem transportu in kako postati solastnik/delničar enega največjih gradbeno transportnega podjetja na svetu.


PREDSTVITEV XAURUM PROJEKTA

Kriptomanija je bila ena najbolj vročih zgodb v letu 2017 in kot kaže, se ta trend v 2018 nadaljuje. Najhitreje rastoča industrija je s 15 milijard dolarjev na začetku leta 2017 eksplodirala na skoraj 800 milijard dolarjev, med pretresom začetku februarja pa skoraj polovico te vrednosti izgubila.


SKULPTE NOVO MESTO - JANTARJEVE SLEDI V KAMNU

Ob kulturnem prazniku je bila v HOTELU CENTER otvoritev razstave  SKULPTE NOVO MESTO - JANTARJEVE SLEDI V KAMNU. Razstavljene skuplte si lahko ogledate v prostorih HOTELA CENTER. Vabljeni!!!


PREDSTAVITEV PROJEKTNEGA PODJETJA SKYWAY

Predstavitev je namenjena vsem partnerjem in investitorjem SkyWay Capital ter vsem, ki bi radi izvedeli več o revolucionarnem transportu in kako postati solastnik/delničar enega največjih gradbeno transportnega podjetja na svetu.

Predstavitev bo 31.01.2018 ob 18 uri v Hotelu Center v Novem mestu.


XAURUM - PREDSTAVITEV NAJUSPEŠNJEŠE SLOVENSKE KRIPTOVALUTE

Xaurum je edina kriptovaluta na svetu s konstantno naraščajočo podlago v fizičnem zlatu in je izum Blejca Gašperja Kende.

Vabljeni četrtek, 25.01.2018 ob 19.00, na predstavitev, ki je namenjena vsem, ki si želite izvedeti več o svetu kriptovalut in podrobneje spoznati edinstveni svetovni projekt, ki je skupaj z ostalimi prodornimi projekti postavil Slovenijo med vodilne države v eni od najhitreje rastočih panog na svetu.


NOV PROMETNI REŽIM V CENTRU MESTA

Arheološka izkopavanja v sklopu prenove mestnega jedra se bodo predvidoma v torek, 23. januarja, preselila v zgornji del trga. Zaradi tega bo prišlo do spremembe prometnega režima. Na Rozmanovi ulici bo vzpostavljen nov prometni režim, ki je predviden tudi po zaključeni prenovi mestnega jedra. S Prešernovega trga bo tako možno zaviti levo na Kastelčevo ulico (smer vožnje bo v obratni smeri kot doslej), pri Foto Asji pa bo možno zavijanje levo nazaj na Rozmanovo ulico. Dostop do Glavnega trga mimo tržnice po Florjanovem trgu zaradi del ne bo več mogoč, še vedno pa bo možen izvoz iz mesta po Sokolski ulici. Parkiranje bo mogoče na Prešernovem in Florjanovem trgu.


NAGRADA GUEST REVIEW AWARD 2017

Naši gosti so nas na booking.com izbrali za junaka gostoljubja. S trdim delom smo si prislužili nagrado Guest Review Award 2017.


PREDSTAVITEV PROJEKTNEGA PODJETJA SKYWAY

Predstavitev je namenjena vsem partnerjem in investitorjem SkyWay Capital ter vsem, ki bi radi izvedeli več o revolucionarnem transportu in kako postati solastnik/delničar enega največjih gradbeno transportnega podjetja na svetu.

 

Predstavitev bo 04.01.2018 ob 18 uri v Hotelu Center v Novem mestu.


PREDSTAVITEV PROJEKTNEGA PODJETJA SKYWAY

Predstavitev je namenjena vsem partnerjem in investitorjem SkyWay Capital ter vsem, ki bi radi izvedeli več o revolucionarnem transportu in kako postati solastnik/delničar enega največjih gradbeno transportnega podjetja na svetu.

Predstavitev bo 18.12.2017 ob 19 uri v Hotelu Center v Novem mestu.


PREDSTAVITEV KNJIGE NATAŠE KOGOJ VOŽNJA V SVOBODO

Vabimo vas v petek, 15. decembra,  ob 18 uri v Hotel Center na predstavitev odlične knjige Nataše Kogoj Vožnja v svobodo. V knjigi nam  avtorica skozi svoje zgodbe in dolgoletne izkušnje pri delu z ljudmi ponudi rešitve, ki nas bodo pripeljale do odgovorov in rešitev za varno in hitro vožnjo v svobodo.

Ob predstavitvi vam bomo pripravili tudi prijetno glasbeno presenečenje in zagotovo bomo preživeli prijeten večer, ki nas bo obogatil in navdihnil.


PREDSTAVITEV KNJIGE O IVU DANEVU

V Hotelu Center je potekala v torek, 24.10.2017, predstavitev monografije z naslovom IVO med 10 in 13. Knjiga govori o košarkarski legendi slovenske, jugoslovanske, evropske in svetovne košarke Ivo Danevu. Izšla je v nakladi 1.500 izvodov, napisal jo je odgovorni urednik Slovenskih novic Bojan Budja. V bogati karieri je Ivo Daneu kot kapetan postal svetovni prvak, olimpijski podprvak in bil izbran tudi za najkoristnejšega posameznika košarkarskega svetovnega prvenstva.


PREDSTAVITEV KNJIGE O IVU DANEVU

Vabimo vas na predstavitev knjige o Ivu Danevu, avtorja Bojana Budje. Pogovor z Ivom Danevom in avtorjem knjige bo v torek, 24.10.2017, ob 18 uri v Hotelu Center v Nm. Predstavitvi bo sledilo druženje in klepet z gostoma.


SKRIVNOSTNI IRAN - POTOPISNO PREDAVANJE

Hotel Center in Kompas Novo mesto vas v četrtek, 14. septembra, ob 18 uri vabita v Hotel Center v Novem mestu na zanimivo potopisno predavanje o Iranu. Eden najboljših vodnikov, ki res dobro pozna to zanimivo in za nas dokaj skrivnostno državo, nam bo ob projekciji odličnih fotografij na izredno doživet način približal Iran, znamenitosti in življenje v njem. Po končanem predavanju pa sledi druženje in manjše presenečenje.


POLETJE IN "MORSKO" VZDUŠJE NA REKI KRKI!

Nov vročinski val boste lažje in lepše preživeli ob vodi, zato vas vabimo v Novo mesto, ki leži na okljuku reke Krke. V hotelu Center, kjer so vse sobe klimatizirane,smo vam pripravili zanimiv program, ki pa ga lahko prilagodimo vašim željam.


OBISK LASTNICE TAJSKE TURISTIČNE AGENCIJE

Pred kratkim je Novo mesto in hotel Center obiskala lastnica tajske turistične agencije, ki želi v program potovanja po Evropi vključiti tudi Slovenijo in Novo mesto


NA SPREHOD PO CENTRU NOVEGA MESTA Z GOSPO RIO BAČER

V sredo, 14. junija, ob 18.00

 

Zbrali se bomo pred Rotovžem in se bomo sprehodili po starem mestnem jedru, ki nam ga bo tokrat na svojevrsten način predstavila gospa Ria Bačer.

Znana novomeška novinarka Ria Bačer, najzanimivejša priča dogodkov razburkanega dvajsetega stoletja v Novem mestu, nam bo na svoj zanimiv in iskriv način pripovedovala o hišah našega Glavnega trga in ljudeh, ki so živeli v njih. 


JANTARNO LETO V NOVEM MESTU

V Novo mesto in Hotel Center po srečo in boljše počutje

 

Na Glavnem trgu, kjer je tudi Hotel Center, so postavili velik jantarni kamen, ki simbolizira aktivnosti v okviru jantarnega leta. Jantarni kamen, katerega se obiskovalci lahko dotaknejo in preverijo njegove zdravilne moči, je po ljudskih verovanjih magičen, saj naj bi prinašal srečo in odganjal bolezni in verjetno je tudi to eden od razlogov,  zakaj se gostje v Hotelu Center tako dobro počutijo.  


KRKA ŽIVI

Postali smo partner projekta Krka živi. Naš namen je pritegniti v Novo mesto čim več tujih turistov in ljubiteljev narave, ki bodo uživali v lepotah Krke in njene okolice. Potrudili se bomo, da bomo našim gostom ponudili vse aktivnosti, ki jih v okviru projekta ponujajo ostali partnerji.

 

Delček aktivnosti, ki jih ponuja dolenjska lepotica z okolico si lahko ogledate tudi v kratkem videu KRKA ŽIVI!


VABILO na POHOD PO SLAKOVI POTI

Ta vikend vas vabimo na Dolenjsko na Pohod po Slakovi poti, za prenočišče pa bomo poskrbeli v Hotelu Cneter, kjer vam nudimo nočitev z bogatim zajtrkom že od 25 EUR. 

 

Več informacij na email info@hotel-center.si ali preko telefona: 07 302 18 00


NOV MEJNIK V VINARSTVU: DECANTER NAGRADIL CVIČEK

Za goste hotela Center bomo v mesecu juniju poskrbeli za organizacijo degustacije vin v eni od številnih zidanic, na Matjaževi domačiji ali na splavu na reki Krki. 

O cvičku kroži veliko šal. Da to sploh vino ni, da je lahko všeč samo Dolenjcem, da je obarvana voda ... A zgodba vinske kleti Frelih iz Šentruperta dokazuje, da je tudi cviček lahko vino z veliko začetnico.

Kar je potrdilo tudi zadnje Decanterjevo ocenjevanje, ki je Frelihovemu "cvičku od fare" podelilo visoko oceno.


SUPER AKCIJA V MESECU MAJU

Soba z zajtrkom po osebi že od 25 € na noč.

Dolenjska pokrajina vam nudi veliko različnih možnosti aktivnega preživljanja oddiha v čudoviti naravi. Kolesarske in pohodniške poti vas tako peljejo skozi lepo naravo do različnih izletniških točk, naravnih in kulturnih znamenitosti.  

 

Ponudba velja do 31.05.2017
 

Več informacij na email info@hotel-center.si ali preko telefona: 07 302 18 00


OTVORITEV HOTELA

Danes, 18.04.2017, smo odprli prenovljeni hotel. Otvoritveni trak sta v družbi novomeškega župana Gregorja Macedonija prerezala Aljoša Milič in Gorazd Gabrijel.

Hotel ima sedaj 28 sob in lahko sprejme 61 gostov, pod svojo streho pa ne želimo gostiti zgolj turistov in športnikov (nekaj postelj meri tudi 220 cm), ampak tudi meščane, za katere smo uredili kavarno odprtega tipa. Na vrhu objekta je še 90 kvadratnih metrov velika lesena terasa med in nad strehami, hotel pa se lahko pohvali tudi s kongresno dvorano, v načrtih imamo še odprtje savn in manjšega fitnesa v kleti objekta, sčasoma želimo organizirati dogodke odprtega tipa in prispevati k oživitvi mestnega jedra.


VABILO NA OTVORITEV HOTELA CENTER

Vabimo vas na svečano otvoritev novega hotela Center v centru Novega mesta.

 

Pridružite se nam na slavnostni otvoritvi novega hotela Center, v centru Novega mesta, na Glavnem trgu 23, ki bo 18. aprila 2017, ob 13. uri.

 

Želimo, da bo hotel postal stičišče domačinov in gostov, zato bomo popoldne od 16. do 21. ure imeli tudi dan odprtih vrat, kjer bomo z dobrodošlico pričakali vsakega obiskovalca in ga povabili na dobro kavo in ogled hotela.

NAROČITE SE NA NOVICE